Agenda

Dilluns de ciència: “Una mirada històrica sobre la pandèmia: alguns exemples de com les societats del passat reaccionaven davant d’una catàstrofe epidèmica”
  • This Event has passed.

Dilluns de ciència: “Una mirada històrica sobre la pandèmia: alguns exemples de com les societats del passat reaccionaven davant d’una catàstrofe epidèmica”

La Residència d'Investigadors dedica el seu nou cicle de conferències "Dilluns de Ciència" durant el curs acadèmic 2020-2021 a aprofundir en el coneixement d'aquest àmbit tan fonamental com és el de la salut col·lectiva. El dia 15 de febrer es durà a terme, a les 18.00 h en streaming i sense assistència de públic, per tal de garantir al màxim la salut de tothom, la xerrada "Una mirada històrica sobre la pandèmia.: alguns exemples de com les societats del passat reaccionaven davant d'una catàstrofe epidèmica", a càrrec del Dr. José Pardo-Tomás, investigador científic a la Institució Milà i Fontanals de investigació en Humanitats. Al llarg de la xerrada es presentaran diversos episodis d'epidèmies al llarg de la història, alguns més coneguts altres menys freqüentats pels mitjans que en aquests mesos han mirat cap al passat cercant exemples comparables a la pandèmia que patim actualment. En exposar com es va construir el coneixement sobre les causes, les formes de combatre-les i les conseqüències socials, econòmiques i polítiques que se'n derivaren en el passat, la intenció és poder reflexionar sobre similituds i diferències amb la nostra situació actual. Més informació: https://www.residencia-investigadors.es/activitats/una-mirada-historica-sobre-la-pandemia-alguns.html.

15 February 2021